Звезди на брега на Сена

Ревюто на L'Oréal Paris събра на едно място много звездни лица

01 October 2018

Снимки getty images;

Седмицата на модата в Париж продължава с изненадите: сега тя накара звездите да „слязат“ на брега на река Сена. Шоуто на L'Oreal Paris събра на подиума си много любими лица, сред които бяха Ева Лонгория, Черил Коул и Ел Фанинг.

Модното приключение поведе Черил Коул, която откри събитието, разхождайки се с пуснатите си дълги коси, облечена в сребърна металическа рокля с един ръкав35-годишната певица потвърди през юли, че връзката й с Лиъм Пейн е приключила. Двамата бяха заедно почти две години и половина, като им се роди и син – Беър. Черил обаче продължава смело и уверено напред по същия начин, по който се разходи на котешката пътечка.

Ева Лонгория беше сензация в шоуто, тъй като дефилира за пръв път, след като роди сина си – Сантяго, който е само на три месеца. 43-годишната актриса изглеждаше невероятно в цветната си бродирана рокля и не се страхуваше да покаже закръглените си форми.

Подиумът „заблестя“ и с нежната Ел Фанинг, която носеше любимото си розово. Визията й се състоеше от елегантна рокля без презрамки и токчета на платформа, като основен акцент беше изразеното котешко око, което бяха избрали за грима й.

Вижте детайли от събитието в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР