Не вечеряйте със семейство Хадид!

...освен ако не сте фенове на Тим Бъртън

eva.bg 25 September 2018

Винаги сме се питали какво правят звездите у дома. Е, семейство Хадид ни позволи да седнем на тяхната маса и да видим как протича една „типична“ вечеря. И тогава призрачните случки започнаха: Духовете от 80-те обладаха и модния подиум, и масата!

Феновете на Тим Бъртън веднага ще разпознаят комедийния ужас на култовата сцена с вечерята от филма му „Бийтълджус“. В лентата от 1988 г. група „млади“ духове се опитват да си възвърнат дома, плашейки новите собственици. Как го правят? С караоке на "Banana Beat Song" на Хари Белафонте! Те обладават обитателите на къщата, като ги принуждават да пеят и танцуват, правейки все по-луди движения. Макар и Хелоуин да е още далеч, семейство Хадид се пренесоха в призрачния свят на Бъртън.

За да отбележат края на Седмицата на модата в Ню Йорк, режисьорката Бардия Зейнали и модният редактор Джордън Бикхам пресъздадоха тази емблематична сцена от шедьовъра на Бъртън, като облякоха Бела, Джиджи, Ануар и Йоланда Хадид в най-запомнящите се тоалети от модния подиум.

Никой не би предположил, че духовете имат пиетет към модата... 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР