Виктория Бекъм пак влезе в чантата

eva.bg 12 September 2018

Снимка: Instagram

По повод десетата юбилейна годишнина на модния й бранд, Виктория Бекъм реши да пресъздаде отново прословутата реклама за Marc Jacobs, която засне през 2008 година. Тогава тя позира в гигантска шопинг чанта с логото на Marc Jacobs. Американският дизайнер я помолил да стане лице на колекцията му за пролет/лято 2008 само няколко месеца, преди Виктория да стартира собствения си моден бранд.

Сега се напъха отново в гигантската шопинг чанта, но този път на нея е изписано нейното име. Специално за снимките тя покани същия фотограф, който засне фотосесията за Marc Jacobs – Юрген Телър.

Десет години след дебюта на модния бранд на Виктория бившата вече певица се утвърди като един от най-успешните и продавани дизайнери. Тя е подготвила редица събития, с които да отбележи годишнината си тази есен. Едно от тях беше корицата за британския Vogue, всички очакват с нетърпение и колекцията й, която ще бъде показана на Лондонската седмица на модата след броени дни.

А тениски със снимки от новата фотосесия ще бъдат пуснати в продажба след няколко дни на официалния сайт на Виктория Бекъм. Така че всички желаещи ще може да се разхождат със стърчащите от гигантската чанта крака на дизайнерката.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР