Заедно са по-силни

eva.bg 04 September 2018

Семейство Бекъм краси октомврийската корица на британското издание на списание Vogue, като в центъра на материала е мама Виктория, естествено. Модната дизайнерка коментира слуховете относно проблеми в 19-годишния им брак, които не спират да се появяват периодично в медиите през последните няколко месеца.

Вече близо 20 години хората си измислят всякакви неща за връзката ни, така че с Дейвид вече сме свикнали да игнорираме тези безсмислени глупости и да си живеем живота както обикновено. Проблемът е, че когато подобни неща се появят в медиите, имат по-широк и сериозен ефект върху близките ни хора, което не е честно“, казва в материала Виктория и категорично допълва - „И двамата с Дейвид осъзнаваме, че заедно сме по-силни, отколкото като отделни индивиди. Щеше ли всеки от нас да постигне всичко това и да е в позицията, в която е сега, ако не се бяхме срещнали и не бяхме прекарали заедно всички тези години. Всичко опира до семейството, до неговата цялост и единство“.

Във фотосесията за броя участват Виктория, четирите им деца и Дейвид. На корицата обаче бившият футболист липсва. Там са само Виктория и децата – Бруклин на 19 години, Ромео на 16, Круз на 13 и Харпър на 7. На корицата е и любимото им куче кокер шпаньолът Олив.

Може би пък причината за отсъствието на Дейвид е, за да не засенчи съпругата си. Заедно може да са по-силни, но и двамата блестят със своя звездна светлина. Дейвид Бекъм отдавна се оттегли от футбола, който го превърна в звезда и благодарение на който захранваше със сериозни суми банковата си сметка. Но откакто се пенсионира от активната си спортна кариера съпругът на Виктория Бекъм май изкарва дори повече пари. Само от рекламни кампании, в които участва, Дейвид печели над един милион английски лири месечно, което пък раздробено на дневна база е по 35 000 на ден. А ако се чудите на колко възлиза цялото му богатство в момента, то сумата е 165 милиона английски лири. Очевидно заслужава своя собствена корица.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР