„Откраднат живот: Анатомия на гнева” на стартовата линия!

Шестият сезон на суперуспешния български лекарски сериал започва на 11 септември от 20 ч. в ефира на Нова телевизия с епизод, който те оставя без дъх. Новината е, че този епизод можете да гледате и на голям екран в компанията на любимите звезди от сериала.

eva.bg 05 September 2018

Ана Пападопулу, Владимир Пенев, Юлиан Вергов и Владо Карамазов на представянето на шести сезон - "Откраднат живот: Анатомия на гнева"

Бягството от типично сериални клишета в разказването на историята; създаване на напрежение не толкова чрез насищане на действието с множество събития, колкото чрез нарочно (и много кинаджийско) „разтегляне” на моментите с вътрешните преживявания на главния герой доцент Банков, който е в окото на бурята в първия епизод; забележително включване на Ана Пападопулу с няколко разтърсващи, остро драматични, дори трагични сцени; силно и интригуващо заявен конфликт между Банков и неговият тъст д-р Асен Цонев – героят на Владо Пенев, чието развитие ще очакваме с нетърпение; многообещаваща „опашка”, т.е. финал на епизода с изненадващата поява на героя на Владо Карамазов в съвсем неочакван контекст. Това са моментите, които най-вече ни впечатлиха в първия епизод на новия, шести поред, сезон на "Откраднат живот".

Евтим Милошев от Dream Team, които са продуценти на сериала, заяви на пресконференция вчера, че шестият сезон на „Откраднат живот”, с подзаглавие „Анатомия на гнева”, е най-добрият, който са правили до този момент. Преди това обаче присъстващите журналисти сами имаха възможност да преживеят епизод първи на новия сезон - силно драматичен, великолепно заснет и с онази точна доза развръзки и завръзки, предизвикваща зрителя да пожелае тутакси да изгледа следващия епизод.

 В „Откраднат живот: Анатомия на гнева” след един сезон пауза, се завръща Юлиан Вергов като доц. Виктор Банков, а още в първия епизод зрителите ще видят и трите нови звезди в сериала – Владимир Пенев като новия шеф на болницата „Св. Кирил”, Ана Пападопулу като съпругата на доц. Банков и Владимир Карамазов в ролята на Христо Карагьозов (разкриването на истинската самоличност именно на този герой ще е една от големите изненади на сезона). Евтим Милошев обяви, че и в шести сезон Dream Team продължават да работят с режисьорите Павел Веснаков, Зорница София, Димитър Димитров и обмислят присъединяването на ново име към режисьорския екип.

За най-нетърпеливите фенове, както и миналата година, ще има прожекция на първия епизод на голям екран – в деня на телевизионната премиера, на 11 септември, от 19:30 ч. в Дом на киното, при това в компанията на голяма част от звездите и екипа на сериала. Билети за ексклузивното събитие вече могат да бъдат закупени от касите на киното. Същата вечер от 20 ч. сериалът стартира по NOVA.

Повече инфо за сериала, новия сезон, актьорите, героите и екипа – на уебсайта наОткраднат живот и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.            

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР