Синевата върху устните

Ярко червеното червило бе запазена марка за стилен и елегантен макиаж, но за летния сезон синьото се превръща в must have за всички бютихолички

Рени Аврамова 10 August 2018

Синьото е новото червено! Обикновено е запазено за областта на очите, които вдъхновени от морето обличаме във всякакви лазурни или тъмно сини нюанси, но сега ви предлагаме да достигнете до екстремни висоти.

Синьо червило или гланц едва ли са първите неща, за които се сещате особено в областта на устните, но след като се появи на дефилетата, това е сигурен знак, че ще стане и популярно и сред момичетата, които не се притесняват да експериментират. За някои от вас то е като излязло от готически филм, в който героите са с вампирски бледи лица и тъмно сини устни. Други правят асоциация с небето или океана, но безспорно, е изненадваща, смела и екстравагантна възможност да ви забележат.

Едни от първите включили се във вълната на сините устни бяха Кайли Дженър, която дори се ангажира с популяризирането на два матови нюанса синьо червило и Риана, която предизвика с индигови устни аудиторията на парти на нюйоркската седмица на модата. Тъй като синият цвят е далеч от нюансите, изграждащи тена на кожата ни, това позволява редица неограничени варианти.

Освен върху устните, разкрийте богатството от сини нюанси и оттенъци върху очите или облечете с тях ноктите, като го превърнете в част от графични и сюрреалистични рисунки.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР