Не може да избягате от това, което сте

eva.bg 23 юли 2018

Майсторът на свръхестествените истории М. Найт Шамалан („Шесто чувство“, „Неуязвимият“, „Следите“, "На парчета"), се завръща с изцяло новия, провокативен и завладяващ трилър „Стъкления“, обединяващ сюжетните линии и бележещ кулминацията на два от най-забележителните му и най-успешни оригинални филма – "Неуязвимият" (2000) и "На парчета" (2016).

Следвайки финалните събития от „На парчета“, историята в „Стъкления“ проследява Дейвид Дън, който е по петите на свръхчовешкото проявление на Кевин Уендъл Кръмб, Звяра. След поредица от ескалиращи сблъсъци между двамата, сенчестото присъствие на познатия под псевдонима си „Стъкления“ Илайджа Прайс започва да изплува като оркестратор, който знае тайни, критични и за двамата мъже и няма да се поколебае да ги използва.

В ролите на Дейвид Дън и Илайджа Прайс от „Неуязвимият“ отново са Брус Уилис и Самюъл Л. Джаксън, а от „На парчета“ се присъединяват Джеймс Макавой като Кевин Уендъл Кръмб и множеството самоличности, които живеят в него, и Аня Тейлър-Джой като единствената пленничка, оцеляла от срещата със Звяра. За да видим филма обаче ще трябва да почакаме до януари месец догодина.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР