Чарли и кожата си не мени

eva.bg 08 July 2018

кадър от клипа на песента Drug Addicts

На Чарли Шийн могат да му отнемат - при това справедливо, парите или ролите, но не и чувството за самоирония. Актьорът, който изгърмя със секс скандал още преди да избухне вълната #metoo, и е подсъдим по обвинения, че не е предупредил интимните си партньорки, че е ХИВ позитивен, участва в клип на рапъра Lil Pump. В клипа на песента Drug Addicts Шийн е лекар, който участва в оргия с пиене, наркотици и облечени като порнозвезди медицински сестри в психиатрична клиника.

Блудният син на Америка изглежда доста добре в кадрите, в които, пременен в бяла престилка, бута количка с опияняващи вещества из коридорите на клиниката и раздава на око от тях на пациентите.

52-годишният Шийн познава от собствен опит не една и две клиники за алкохолици и наркомани. Въпреки таланта си, той успя да провали кариерата си в момент, когато беше най-скъпо платеният тв актьор в САЩ. През 2010 г. той печелеше по 1,25 долара милиона на епизод за участието си в сериала "Двама мъже и половина", но след грандиозните скандали, в които се забърка, изглежда, че с филмовата му кариера е свършено.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР