Странното правило, което Никол Кидман и Кийт Ърбан спазват

eva.bg 26 June 2018

Днес Никол Кидман и Кийт Ърбан празнуват 12-ата годишнина от сватбата си и изглеждат все толкова влюбени, колкото и в началото. Двамата обичат да показват близостта си и на публични събития и непрекъснато споделят колко много се обичат. Попитана каква е тайната на добрите им отношения актрисата споделя, че двамата имат стриктно правило, което винаги спазват. „Никога не си пишем. Чуваме се по телефона непрекъснато, гледаме се през FaceTime, но никога не си изпращаме съобщения. Написаното винаги може да се изтълкува погрешно“, казва Кидман.

„Понякога някой ми пуска съобщение и аз започвам да се чудя това ли е искал да каже или онова. Давам на хората около мен и те да четат. Не искам едно недоразумение да застава между мен и съпруга ми. Затова имаме правило – без есемеси. По-добре да се чуем или да изчакаме да се видим и да кажем каквото имаме“, споделя актрисата, която в момента снима втория сезон на сериала „Големите малки лъжи“.

Никол Кидман и Кийт Ърбан сключиха брак в Сидни през 2006 година. Те имат две дъщери – на девет и на седем години. „С Кийт винаги си казваме, че сме страхотни късметлии, защото се имаме един друг. В днешния свят да имаш възможността да се връщаш всяка вечер при любовта и тя да ти дава сили – това е толкова зареждащо и силно. Ние сме абсолютно отдадени един на друг“, каза наскоро актрисата. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР