Джеймс Кордън за кошмара да гледаш три деца

eva.bg 21 June 2018

Ето една известна личност, която няма намерение да лицемерничи с обяснения колко хубаво, приятно, забавно, пълноценно и т.н. е да гледаш три деца. Не, не е забавно, кошмарно е. И 39-годишният тв водещ Джеймс Кордън бе достатъчно откровен по темата. Той има син на седем години, дъщеря на три и още една на шест месеца.

„Истински кошмар е. В неделя се върнах от Ливърпул и решихме да изведем децата навън, да отидем на обяд. Е, бяхме пълна смешка. Ресторантът е в края на улицата, но ние бяхме помъкнали толкова багаж, сякаш напускахме страната. Пълен абсурд. Сега разбирам защо родителите ми предпочитаха да не правят нищо с нас през уикендите.

Прекалено голяма суматоха е. Чантите, количките, кърпички, пелени, слънцезащитен крем... В общи линии искаш сметката още преди да си седнал в ресторанта. Буташ храна в устата на децата, докато се опитваш да изядеш своята порция, принуден си да оставиш огромен бакшиш заради бъркотията и истината е, че просто не си струва усилието и нервите“, каза в интервю Кордън.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР