Люси дърпа мюзикъла за опашката

И какво ще се получи, ще видим на 23 юни в зала „България“. Концертът „Вечер на мюзикъла“ заедно с Плевенската филхармония е продължение на миналогодишното турне на Люси Дяковска, което събра над 15 хиляди зрители в страната.

eva.bg 20 June 2018

Снимка: Тихомир Рачев

Двучасовата програмата е изпълнена с най-доброто от световния мюзикъл, тя отвежда публиката в цветния и магичен свят на световни мюзикъли като „Котките”, „Цар Лъв”, „Мулен Руж”, „Уестсайдска история”, „Клетниците“, „Исус Христос Суперстар“, „Коса”, „Кабаре” и „Чикаго".

„Вечер на мюзикъла“ включва още компилация от песни на група Queen и популярни пиеси от Джордж Гершуин, чието произведение Summertime ще звучи за първи път като част от мюзикъла в зала „България“. We will rock you ще ехти по-темпераментно отвсякога, обещава Люси.

Тя нарича тази своя авантюра „рециклиране“ на невероятни и прекрасни творби. Във всеки случай енергията на мюзикъла и рока толкова й отива, че с удоволствие ще отидем да я гледаме. На сцената Люси ще бъде и в компанията на Веселин Веселинов – Еко, Михаил Йосифов и Преслава Пейчева.

Билети могат да бъдат купени от мрежите на eventim.bg (http://bit.ly/LUCY230618) , epaygo.bg и на касата на зала „България“.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР