Почина кучето им

eva.bg 13 June 2018

Снимка: Instagram

Иън Сомърхолдър се сбогува с немската си овчарка Ира чрез сърцераздирателен пост в Инстаграм. Четириногият любимец на актьора и половинката му Ники Рийд почина от рак.

„В 12:11 PST това красиво момиче пое дъх за последен път. Бавно и тихо ракът изпълни това удивително мое момиче и нямаше нищо, което да можем да направим. Не познавам по-невероятно животно. Душа, която говореше 1000 езика. Ще ми липсваш, както и на всеки, който те е познавал“, бяха част от прощалните думи на Сомърхолдър.

Също толкова емоционална бе и съпругата му Ники Риид, която написа: „Имам толкова много спомени и приключения с теб, сладка Ира. Ти си моя най-добра приятелка от толкова дълго време и докато седя и пиша това писмо, все още не знам дали ще съм в състояние да ти кажа сбогом. Ти си определението за безусловна любов, мое прекрасно момиче“.

1 КОМЕНТАР
1
Nadia
13 June 2018, 22:23

Ооо, същото се случи с моето куче преди два месеца . Болката е огромна . Кучетата ни дават своята искрена любов и приятелство и раздялата с тях е трудно се преживява . Но си казах , че сме щастливи ,че сме изпитали тази любов и това приятелство . Това могат да го разберат само хора ,които имат кучета .

ТВОЯТ КОМЕНТАР