Футбол може да не гледаме, но Роби ще го чуем

eva.bg 13 June 2018

Световното първенство по футбол ще стартира на 14 юни с мач между Русия и Саудитска Арабия. Но и за нас, скъпи дами, ще има забавления утре вечер. При това какви! Роби Уилямс ще излезе на стадион "Лужники" и без да знаем сетлиста му, сме сигурни, че ще извика Let Me Entertain You”. Шоуто на британската мегазвезда ще бъде наблюдавано от 80 000 хиляди души на стадиона и от милионите зрители пред малкия екран по целия свят.

„Толкова съм щастлив, че се връщам в Русия и то по такъв повод! Постигнал съм много неща в кариерата си, но участие в церемония по откриването на Световно първенство по футбол е сбъдната детска мечта. Каня всички фенове на футбола и музиката да празнуваме заедно на стадиона в Русия или пред телевизорите с едно незабравимо шоу“, се казва в официалното съобщение на Роби Уилямс.

Церемонията на Мондиал 2018 ще има малко по-различен формат в сравнение с предишните издания на турнира. Тази година фокусът ще бъде върху музикалните изпълнения и като цяло церемонията ще бъде по-кратка и непосредствено преди началото на футболната среща, насрочена за 18:00 часа местно време.

А ако се чудите защо пък точно Роби ще пее на откриването, може има нещо общо с хита му "Party Like a Russian".

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР