Вижте Лейди Гага в режисьорския дебют на Брадли Купър

eva.bg 07 June 2018

Отдавна сме се убедили, че Брадли Купър е страхотен актьор. А гледайки трейлъра на режисьорския му дебют виждаме, че е доста добър и зад камерата. Брадли работи по римейка на „Роди се звезда“ от около две години. В него своята първа голяма роля ще изиграе Лейди Гага, която също прави силна заявка за Холивуд. Тя има и голямо участие в саундтрака, за който е композирала и записала нови песни.

Филмът представя живота на кънтри музиканта Джаксън Мейн (Купър) – изключително добър, но вече много изморен и алкохолизиран, който е на ръба да се откаже от всичко, когато открива талантливата, но неизвестна Али (изиграна от Лейди Гага). Взима я под крилото си, става неин ментор и двамата се влюбват. Нейната звезда изгрява, докато неговата постепенно залязва.

Оригиналната версия на „Роди се звезда“ е заснета през 1937, когато главните роли са поверени на Джанет Гейнър и Фредерик Марч. В римейка от 1954 ги заместват Джуди Гарланд и Джеймс Мейсън, а в третата версия от 1976 - Барбара Стрейзънд и Крис Кристоферсън.

Премиерата на филма е планирана за октомври тази година.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР