Ето какво животно се разхожда пред дома на Шарън Стоун

eva.bg 06 June 2018

Актрисата Шарън Стоун не обича влечугите и по-специално гущерите, след инцидент с един гигантски Комодски варан в зоологическа градина през 2001 година. Тогава тя бе организирала да затворят парка с животните само за нея и семейството й по случай Деня на бащата.

Тогавашният й съпруг Фил Бронстейн се оказа фен именно на влечугите, бе допуснат в клетката на вараните да им се порадва, но те от своя страна му отвърнаха с не толкова дружелюбно захапване на крака. В крайна сметка се наложи операция, нещата се оправиха, но психологическата травма си остана. Поне за Шарън Стоун, която бе свидетел на всичко.

Затова и разбираме огромния й ужас, когато излизайки от дома си попада на това огромно влечуго, разхождащо се на улицата. Актрисата засне видео, което пусна в Twitter, към което бе написала „This is walking up my street!!!! What is going on!!!!!!!“

Трябва да признаем, че и ние бихме изпаднали в тих ужас с толкова много удивителни, ако се срещнем с това влечуго, дори без да сме изживявали драмата на Стоун отпреди 17 години.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР