Дъщеря му е пънкарка и той е много горд

eva.bg 04 June 2018

Снимка: Instagram

Да, на 7-годишна възраст това симпатично момиченце явно има пънкарски дух и родителите му с гордост го подхранват. Става въпрос за дъщерята на Пинк и състезателя по мотоциклетизъм Кари Харт. „Виждали ли сте дъщеря ми Wednesday Addams??? Дъщеря ми е по-голяма пънкарка от вашите“, написа той под снимката на момичето, чието истинско име е Уилоу и което има така магнетична виолетова коса.

По-късно Кари Харт използва социалната мрежа, за да честити 7-я рожден ден на дъщеря си. „Тя се превръща в такова силно, умно и чувствително малко момиче. Много се гордея с всичко, което си, и се наслаждавам на всеки миг, който прекарваме заедно“, написа той.

Преди време пък Пинк, която има и 17-месечен син от Кари, разкри, че отглежда децата си без етикети и се старае да растат без насаждане на стереотипи и предразсъдъци. „Дори да кажеш, че някой е джендър неутрален, пак означава, че му слагаш етикет. А аз не обичам етикетите. Вярвам, че едно момиче, една жена, може да постигне всичко. Вярвам също, че едно момче и един мъж могат да постигнат всичко. Вярвам в справедливостта и честността“, каза тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР