Ето как семейство Бекъм си почиват сред природата

eva.bg 01 June 2018

Снимка: Instagram

На разходка в провинцията с висок ток и гол гръб?! Да, говорим за Бекъм, все пак. Нищо в гардероба на Виктория не е случайно и без значение дали става въпрос за пазаруване в съседния магазин, да заведе дъщеря си на балет или пък за семейна разходка в провинцията – стайлингът е безупречен и внимателно обмислен. Е, лично ние не бихме заложили на високия ток и голия гръб, когато става въпрос за почивка сред природата, но пък явно Виктория иска да ни покаже, че една дама винаги си остава такава. Дори, когато се опитва да се качи в джипа.

Доколкото разбираме от снимките, които тя пусна в Инстаграм, явно със семейството й са напуснали за кратко Лондон, за да се насладят на природата в имението им в Оксфордшир, което купиха за шест милиона паунда. А понеже тя винаги е проявявала чувство за хумор, под една от снимките написа - „Мислех че в провинцията всичко зелено си отива“, визирайки елегантната зелена рокля с гол гръб.

Междувременно Дейвид Бекъм също пусна снимки от семейното разпускане сред природата, които може да разгледате в галерията ни. На част от тях е с двама от синовете си, очевидно ловят риба или поне се опитват, но не са във вечерно облекло, а в доста по-подходящо за случая. Е, пак е тренди като за риболов, но все пак говорим за семейство Бекъм, при които модата и имиджът са издигнати в култ.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР