Лекува косопада си със стероиди

eva.bg 31 May 2018

Снимка: getty images/guliver

След като преди около седмица призна, че страда от сериозен косопад и е ужасена от факта, че може да загуби косата си, сега Джейда Пинкет Смит разкри и какво прави по въпроса, за да се справи с проблема. Във видео, публикувано в Инстаграм, тя разкрива, че е започнала да си слага инжекции със стероиди и те изглежда помагали, но не лекували проблема. „Отворена съм за други идеи и предложения“, казва още Джейда във видеото.

„Искам да благодаря на всички, които се свързаха с мен, на всички лекари и специалисти по холистична медицина, които ми предложиха помощта си. Наистина го оценявам. И в момента сериозно обмислям всички препоръки, варианти и лечения“, каза още 46-годишната звезда.

„Имам сериозен косопад. Когато започна бях ужасена, че напълно ще загубя косата си. Бях под душа и в един момент с ужас установих, че в ръката ми има цяла шепа коса. Помислих си, че ще оплешивея. Това беше един от моментите в живота ми, когато буквално се тресях от страх“, заяви наскоро Джейда, разкривайки проблема с косопада и причината да ходи толкова често с тюрбани.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР