Емили Ратайковски и новият й хипстърски дом

eva.bg 11 October 2019

Емили Ратайковски, актрисата-модел, спечелила сърцата на милиони с полуразголените си снимки в инстаграм, се сдоби с нов дом в хипстърския квартал на Лос Анджелис Echo Park. Сладката звезда от „Диагноза секси“ даде 2 милиона за постройката от средата на миналия век с три спални и три бани, и озеленен, включително и с плодни дръвчета, двор.

Изборът й е нестандартен, защото малко звезди избират подобни места, които повече приличат на вилна зона от времето на соца, отколкото на имения, подобаващи на холивудския статус.

Затова пък пространството е с атмосфера и най-важното – предлага абсолютно уединение не само заради старите дървета и живите плетове, но и заради отдалечеността си от шума и блясъка и града.

Домът е построен през 1946 г. и оттогава е многократно реновиран. Стилът на обитаване от онези времена е съхранен в красивата тухлена камина в холната част. Дворът и външните пространства подлежат на облагородяване, но засега, скрито в ъгъла на двора, е функциониращото джакузи, което вероятно в най-скоро време ще стане често показван обект в инстаграм. Вижте снимки от дома й в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР