Анастейша, ексклузивно в EVA през юни

eva.bg 01 юни 2018

Анастейша даде ексклузивно интервю за EVA.

Имам чувството, че принадлежа към по-силната раса. Не бих сменила ролята си за нищо на света. Не бих приела да съм мъж дори за ден. Наслаждавам да бъда нежна, но силна, харесва ми да мога да използвам красотата си, но и интелигентността си. Мисля, че жените сме силни и се справяме с всякакви препятствия. Лечението ми от рак мина през 10 процедури и 5 операции. Имам големи белези на гърба и отстрани, защото трябваше да използват кожа, която не беше покрита с татуировки. Но моите белези разказват история за оцеляване. Надявам се да съм дала сила на всички други жени, които са се чувствали по начина, по който се чувствах аз. “ – сподели певицата по време на срещата ни във Франкфурт.

Aнастейша, която краси юнската ни корица, беше открита, директна, откровена, истинска звезда, заслужено на мястото си. Призна, че като млада се мислела за непривлекателна. На 30 била луда на тема ботокс. Той бил част от необходимостта да лъже за възрастта си, защото кариерата й започна късно. Тогава я открили от звукозаписните компании и продуцентите я карали да казва, че е на 23. "Мразех да лъжа и след шест години си признах. Колкото повече напредва времето, толкова по-позитивно гледам на себе си“, каза ни тя.

В юнския брой на EVA може да прочетете още за двете й битки с рака, семейството й, брат й, който е аутист, пластичните операции, на които се е подлагала, новия й албум. Благодарим на Key Events & Communications.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР