Домът, в който Гуен Стефани беше щастлива

В продължение на 10 години Гуен Стефани споделяше с децата си и бившия си съпруг Гавин Росдейл голямото имение в Бевърли хилс

eva.bg 04 November 2019

Луксозният имот, закупен за 13 милиона долара преди повече от 10 години, сега е в процес на продажба. Дали обаче Гуен Стефани не се е полакомила твърде много, предлагайки го за 29 милиона долара?

Имението е огромно, както и основната сграда с десет спални и шест бани. Дизайнът на стаите е доста екстравагантен, дело на холивудската легенда Кели Уистлър и нейния характерен почерк в стил глем рок. Може би дори това стряска по-консервативните клиенти, желаещи да закупят имота. В еклектичния микс основна роля играят мраморът, графичният дизайн, неоновите цветове. Особено впечатляваща е кухнята, цялата в мрамор и черно-бели райета.

Навсякъде в дома огромни прозорци отварят гледка към долината Сан Фернандо.

Преди Гуен Стефани луксозното имение е било собственост за кратко време на Дженифър Лопес. То винаги е покривало критериите на звездите – високи храсти, скриващи обитателите от погледа на вечно дебнещите папараци, добре оборудван фитнес и домашен киносалон.

Децата на Гуен обаче вероятно са били много по-щастливи от наличието на площадка за игра, голям открит басейн и тенис корт. Разгледайте имението в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР