Ще има ли шесто дете в семейство Болдуин

eva.bg 16 May 2018

Снимка: Instagram

Хилария Болдуин е бременна с четвъртото си дете от Алек Болдуин, което ще е третото им момченце. Четиригодишната им дъщеря Кармен обаче още отсега притиска майка си за още едно бебе, което обаче този път иска да е момиченце, за да си имала сестричка.

34-годишната инструкторка по йога не изключва възможността за пето дете. „Точно сега определено не искам дори да си помислям за пета бременност, но нищо чудно Кармен да ме изнуди да го направя“, заяви в интервю Хилария.

60-годишният Алек Болдуин пък, който има и 22-годишна дъщеря от връзката си с Ким Бейсингър, с усмивка коментира: „Не бихме могли да си позволим още едно дете. Вече сме почти фалирали“. Съвсем скоро той ще стане баща на пет деца и нищо чудно при шесто да се окаже изправен пред фалита.

Бебето се очаква да се роди съвсем скоро и за разлика от предишните деца, този път с Хилария нямали представа как ще го кръстят. „Това е първият път, когато не сме намислили предварително името. Мисля, че ще изчакаме да се роди, да видим как изглежда и тогава ще изберем името“, каза актьорът.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР