Елвис беше тук

Може да усетите как е живял Кралят на рока в Бевърли хилс - имението му се дава под наем за 2950 долара на нощ

Елка Влаховска 22 May 2018

Отскоро имението и домът, който Елвис купува и обзавежда през 60-те години на миналия век, посреща гости, решили да се докоснат до живота на най-голямата американска легенда. Наемът за нощувка е доста солен, но това не е било непосилно за Дженифър Анистън например.

В годините, когато Елвис пребивава тук по повод на снимките си в игрални филми на Холивуд (а те са цели 31 на брой), той живее заедно със съпругата си Присила и дъщеря си Лиса Мари. В онези златни времена имението е било често посещавано от Франк Синатра и куп други звезди от онова време. Дори президентът Ричард Никсън е нощувал при Краля. 

Истината е обаче, че Елвис е копнеел да остане в уединение в дома, кацнал на склона, със зашеметяваща гледка към Тихия океан. Пространствата вътре също са разточителни, мебелировката е от средата на миналия век, а големи прозорци-витрини пропускат щедро калифорнийската светлина.

Домът разполага с четири спални и шест бани, удобно холно пространство с бар и камина, добре обзаведена функционална кухня. По-интересно е обаче отвън – в зоната край басейна, където са се правили не едно и две скандални партита през 60-те. Дискретността им е била гарантирана отчасти и заради локацията на имението.

В момента там има зона за релакс, външен бар, барбекю и открита пещ и гостите могат да прекарат времето си добре.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР