Какъв сватбен подарък е измислила Риана за Хари и Меган

eva.bg 12 May 2018

Снимка: getty images

Риана е една от щастливките, поканени на предстоящата сватба на принц Хари и Меган Маркъл. На церемонията, която ще се състои следващата събота, не са поканени хора от световния политически елит. Вместо това на сватбата в замъка Уиндзор ще присъстват приятели на двойката, както и обикновени британци. Те пък са призовани да не носят подаръци, а вместо това да направят дарения в избрани от двойката благотворителни организации. Този призив обаче не би спрял Риана и тя е уверена, че е намерила перфектния подарък за големия ден. Певицата разкри, че планира да подари на Хари и Меган еротично бельо от серията й Savage X Fenty.

„Трябва да си краен, когато измисляш подарък, който е едновременно за мъж и за жена – все пак и двамата трябва да се възползват от него“, обяснява тя. Звездата е избрала модел от сватбената си линия, който Меган да облече веднага след церемонията: „Страхотно е за случая, все пак в първата брачна нощ можеш да правиш каквото си поискаш. Зависи колко див искаш да бъдеш“.

Не можем да отречем, че замисълът й е оригинален. Едва ли някой друг би се престрашил да подари еротично бельо на кралска сватба.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР