За него няма бивши, но какво ли мисли Анистън по въпроса

eva.bg 10 May 2018

Снимка: Instagram

Раздялата на Джъстин Теру и Дженифър Анистън успя да изненада абсолютно всички. Откакто двамата не са заедно за актрисата не се знае и чува почти нищо, докато Джъстни Теру непрекъснато се появява в медийното пространство с различни „приятелки“. Вярно е, че не демонстрира близки отношения с тях, но пък няма случай, в който да не се появят спекулации за "нещо повече".

Оказва се, че Джъстин Теру си има своя теория за бившите и настоящи жени, която не сме много наясно дали е напълно споделена и от Анистън. На въпроса дали приема дадена връзка за провал, когато по една или друга причина тя свърши, той отговори така: „Първо, абсурдно е да наричаш някого „бивша приятелка“ или нещо от сорта... Прибавянето на „бивш“ е много странно. Може да звучи идеалистично, но тя би трябвало да ти е останала приятелка“, заяви той. И допълни, че въпреки раздялата с Анистън, не съжалява за нищо, което се е случило в живота му. От всяка ситуация си вземал важни житейски уроци.

И ако слуховете за изневяра от негова страна са верни, остава въпросът какъв ли житейски урок си е взел в тази ситуация.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР