Блейк Лайвли: Това е любимата ми рокля

eva.bg 09 May 2018

Снимка: getty images/guliver

Балът на музея „Метрополитън“ успя да излъчи доста кралици на вечерта, но роклята на Блейк Лайвли май не получи заслуженото внимание, визирайки конкуренцията в лицето на Риана, Сара Джесика Паркър, Мадона, Кейти Пери. А стайлингът на половинката на Райън Рейнолдс е интересен и уникален по няколко причини.

Първата е огромният труд, внимание към детайла и времеви ресурс, вложени в изработката на роклята. А именно – цели 1200 часа са били нужни, за да се сътвори този шедьовър на Versace. Заради огромния шлейф Блейк не могла да дойде по традиционния начин на бала – нямало как да се побере в автомобил, затова пристигнала с парти автобус. Със сигурност са я придружавали и телохранители, защото върху себе си актрисата носеше бижута на стойност два милиона долара.

Най-интересен детайл от стайлинга й обаче е чантата тип клъч. При вида на тази пищна рокля с още по-пищен шлейф едва ли някой е обърнал специално внимание. Е, време е да се вгледаме отблизо, защото на чантата е изписано както името на съпруга й Райън Рейнолдс, така и първите букви от имената на двете им деца Инес и Джеймс.

„Това е любимата ми рокля“, категорична бе и самата Блейк Лайвли. Вижте я в галерията ни.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР