Дори Хари не знае

16 April 2018

Снимка: getty images/guliver

Остава месец до заветната дата 19 май, когато принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще си кажат „ДА“, а цял свят ги гледа с умиление. Една от големите въпросителни около церемонията е роклята на булката. Всички искат да разберат кой е дизайнерът, как ще изглежда американската актриса, дали ще заложи на по-модерно или на по-консервативно излъчване.

Засега като основен фаворит се смята дизайнерът Christopher Bailey, който беше начело на Burberry, но Erdem, Ralph & Russo и Alexander McQueen също са сред възможните избори на Меган. На който и да се е спряла тя обаче, едно е сигурно – Хари няма никаква представа.

Принцът държал да спази традицията и да види булченската рокля върху своята бъдеща съпруга в деня на сватбата им. Поради тази причина не желаел да научава каквито и да е детайли – нито по отношение да дизайн, нито във връзка с дизайнера. Явно и той ще бъде толкова изненадан, колкото и всички останали. Ще почакаме до 19 май, за да разберем дали изненадата ще е приятна или не, но визирайки досегашните модни попаданея на Меган, залагаме на абсолютен триумф.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР