Джей Ло пуска своя линия козметика

eva.bg 06 April 2018

Снимка: Inglot Cosmetics

Трябва да признаем, че звучи съвсем логично, чак се изненадваме, че досега не се е случило – Дженифър Лопес влиза в козметичния бизнес. Звездата пуска собствена линия гримове в сътрудничество с Inglot Cosmetics, която ще бъде лансирана на 26 април.

„Отдавна чаках това. Да направя колекция с козметика беше естествено продължение на всички онези въпроси, които постоянно ми задават – какви продукти използвам, с какво се гримирам, как кожата ми изглежда толкова блестяща“, споделя певицата.

Колекцията ще включва 70 продукта – спирали, червила, сенки, пудри и разбира се – бронзанти. Ще има и специална Freedom System Palette – възможност сами да сглобите персонализирана палитра от сенки и продукти с нюанските, от които наистина имате нужда. Като възможните комбинации за нея са над 300 000. „За да не се налага отново да купувате палитра от 5 сенки и да използвате само един цвят“, обяснява Джей Ло.

Цените се очаква да бъдат съвсем разумни – между 8.50 и 26 долара - доста по-малко от козметиката на Ким Кардашиян. Колекцията ще бъде достъпна на jenniferlopezinglot.com и на inglotusa.com, както и в магазините на Inglot в Macy’s.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР