Стилът на... Амилия Лиана

Блогърката, която доказва, че можем да пътуваме постоянно и да работим едновременно

Ина Иванова 05 April 2018

Времето определено ни се усмихна и вече с основание можем да планираме пролетните и летните си почивки. Амилия Лиана, която е с повече от 500 хиляди последователи в Инстаграм и почти толкова в YouTube, пътува постоянно и няма как да не си харесаме поне едно местенце, което тя показва в социалните мрежи. От ориенталския дух, който Турция или държавите от Арабския полуостров носят, през Амстердам, Лондон, Рейкявик и Ню Йорк. 

Откъдето и да качи снимка, стилът й е все така женствен. Носи много рокли с флорални мотиви, дантела, перли, а често слага и панделка на главата си (много фотогенично, оказва се!). Обличала е невероятни бални рокли на Dior по улиците на някоя европейска столица, но и удобни анцузи, когато е в самолета.

Не пропуска и тенденцията да се снима по халат, докато около нея има модно списание, цветя, вкусни деликатеси и разбира се хубава гледка през прозореца.

Преди да стане блогър 23-годишната Амилия работи като козметичен редактор в английско списание, но сега страстта й към модата, грима и лайфстайла прозира най-вече през интернет платформите й. Работила е с много световноизвестни брандове като Burberry, Yves Saint Laurent, Revolve Clothing. А от YouTube канала й може да научите за новите й придобивки, как изглежда домът й или как е преодоляла раздялата си.

С риск да прозвучи прекалено повелително, запътете се към Инстаграм, за да получите идеи за нови дестинации, тоалети, а защо не и как да позирате за следващата си снимка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР