Райската градина на Max Mara

27 March 2018

Първа пролет ни изненада със сняг, типично за характера на март – непредсказуем и неуморен. И докато тя пръскаше закъснели снежинки над София, една разкошна градина разцъфна в сърцето на града – в бутика на Max Mara.

В нея специални гости се докоснаха до дългоочакваната пролет. Тя пристигна с колекция „ревю” на Max Mara - прецизно подбран гардероб за дамите, които успешно съчетават елегантност и хедонизъм. Семплите изчистени силуети и палитрата от пастелни цветове - от сиво, черно и бяло до нежните нюанси на пудра, розово, карамелено спечели сърцата на дамите, както и материите, в които често присъства органза. Фината й прозрачност подчертава всички слоеве на аутфита и напомня играта на лятното слънце и сенките върху градската архитектура.

Гостите бяха очаровани и от приглушената елегантност на визиите в пясъчни тонове и от линията дрехи и аксесоари с новия десен - оригиналния шрифт на бранд логото на Max Mara от 50-те - MaxMaraGram. Пролетното парти бе изпълнено с усмивки и тостове, с аромат на цветя и скъпи парфюми, а всяка дама, присътваща на събитието, получи комплимент – красив букет, който тя можеше сама да създаде, избирайки любимите си цветя сред една разкошна жива градина в бутика.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР