По следите на изгубения пръстен за 2 млн.

eva.bg 24 March 2018

Когато се казваш Парис Хилтън не само разполагаш с красив годеник блонд, не само той ти подарява годежен пръстен с 20-каратов диамант за 2 милиона долара, но и дори да изгубиш въпросния пръстен по време на дива нощ в най-страхотния клуб в Маями, в крайна сметка скъпоценното бижу се връща при теб! Да не говорим, че ти въобще нямаш нужда от годеник, който да ти подари пръстен! Спокойно можеш да си го купиш и сама, макар че сега разбираш, че не е същото. Толкова за справедливостта в живота.

„Това бе най-плашещият момент в живота ми! Мислехме, че никога няма да го открием сред всичките тези хора! Този клуб побира 7 хиляди души!” – разказва за преживения ужас бедното русо богато момиче пред таблоида Page Six. Вече е ясно как точно се е случила драмата. Парис си танцувала, а огромният пръстен в свръхтежка категория буквално се изхлузил от пръста й и отхвръкнал нанякъде. Бдителният годеник на все-още-госпожица Хилтън Крис Зилка обаче внимателно проследил траекторията му, защото все пак не му се давали ей така още 2 милиона и видял, че бижуто „цопнало” директно в една ледарка за шампанско. „Истинско чудо е, че годеникът ми успя да го намери преди някой друг да го е прибрал. Слава богу, имам невероятна карма!” – споделя радостта си от щастливата развръзка Парис.

По въпроса за кармата няма как да не се съгласим с нея.

37-годишната Парис Хилтън е с 5 години по-голяма от Крис Зилка, който е модел и актьор (големият му пробив е сериалът на HBO Leftovers) и в чиито вени тече украинска кръв. Двамата се сгодиха около Коледа и се надяват да се оженят до края на годината. Парис се е заканила, че ще направи поне 3 сватби – една за Европа, една за Америка и една – за целия свят.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР