Снимките на втория сезон започнаха

eva.bg 21 март 2018

Снимка: Instagram

Снимките на втория сезон на хитовия сериал „Големите малки лъжи“ започнаха и ние, подобно на милиони зрители по цял свят, нямаме търпение да видим отново любимите си героини. Не знаем какъв ще е сюжетът този път, защото първият сезон беше базиран на едноименната книга и по принцип не трябваше да има втори. Но огромният интерес накара продуцентите, актрисите и авторката на романа да измислят продължение.

Това, което се знае засега, е, че ще участва Мерил Стрийп в ролята на Мери Луис Райт - майката на насилника Пери, чиято роля се играеше от Александър Скарсгард и му донесе не една и две награди. Героинята на Стрийп идва в Монтерей, за да види какво се случва с внуците й, след трагичната кончина на сина й. Истинската й цел обаче е да разбере как всъщност е починал Пери, което предполага доста интересни сюжетни линии и инфарктни ситуации, защото опазването на толкова голяма тайна няма да е лесно начинание.

Две от актрисите в главните роли – Лора Дърн и Рийз Уидърспун - пуснаха бекстейдж кадър от снимачната площадка. На него двете седят на маса в добре познатото ни кафене от първия сезон, където имаше доста интересни разговори и случки. Шейлийн Удли пък пусна снимка на отново потъмнената си коса, завръщайки се пак като героинята си Джейн.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР