Третата целувка на Лара Фабиан

"Имам много хубави спомени от концертите ми в България. Много бих искала да имам малко повече време, за да разгледам София и въобще да се разходя в страната, защото съм слушала много за красивите ви планини и манастири", сподели Лара Фабиан пред EVA.

Лилия Илиева 14 March 2018

Снимка: getty images/guliver

Над 25 милиона нейни албума са продадени в цял свят. Лара Фабиан работи с композитори, пишещи песните на Барбара Стрейзанд, Марая Кери, Мадона и Шер. Има дуети с Майкъл Болтън, Джони Холидей. Пяла е на 80-ия юбилей на Михаил Горбачов.

На 27 март я очакваме в зала 1 на НДК, където ще представи новия си албум. Kойто е гледал предишните й два концерта у нас, знае, че всеки неин концерт е като страстна вълнуваща целувка.

Ето какво сподели Лара Фабиан за EVA благодарение на Key Events and Communication: "Истинската любов идва, когато човек започне първо да обича себе си. За мен това беше дълго пътуване, докато стигна до момента, в който, след като се събудя и се погледна в огледалото, да харесам как изглеждам. Отне ми години работа върху самата себе си, за всичко, което не харесвах в себе си. Следващият етап, в който истински усещаш любовта е, когато този, когото обичаш, стане по-важен даже от самия теб".

Цялото интервю четете в мартенския брой на EVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР