За да видите колко се обичат

eva.bg 15 February 2018

Снимка: getty images/guliver

Кийт Ърбън за пореден път затвърди имиджа си на заклет романтик, лудо влюбен в съпругата си, готов на всичко за любовта и семейството им. Този път кънтри певецът коментира колко много държи да прекарва всеки свободен миг с Никол.

„Просто не искам да съм далече от нея за повече от две седмици, дори за една. Правим график на всичките си ангажименти предварително, така че да не се налага да сме разделени твърде дълго време – най-много за няколко дни“, каза Кийт.

Той разкри, че ако се налага тя да снима филм за по-дълго далече от него и децата, тогава всички отиват при нея. „Когато трябваше да снима „Lion” в Австралия, просто се преместихме да живеем там. Известно време бяхме при нея на остров Тасмания, защото и там имаха снимки. Важното беше да семейството да е заедно“, допълни кънтри звездата.

Когато сме разделени си говорим по десет пъти на ден. Много е важно да си с някой, когото не само обичаш, но и харесваш. Защото и двамата сме били във връзки, в които обичаш, но не харесваш човека“, заяви преди време и Никол.

А знаете ли, че за всяка вечер, през която не са заедно, той й оставя по едно любовно писмо?

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР