Biologique Recherche и тайната за красота на ангелите от Victoria`s Secret

Магическият Lotion P50 V на Biologique Recherche Paris е задължителна част от подготовката на кожата на моделите преди ревюто

30 January 2018

Карли Клос на ревюто на Victoria's Secret

Снимка: getty images/guliver

Счита се, че Biologique Recherche Paris е Светият граал в света на козметиката. Създадени от биолог, физиотерапевт и лекар, продуктите на марката могат да бъдат намерени в най-луксозните СПА центрове в света и в медицинските центрове за възстановяване след естетични процедури, за ускоряване на лечебния процес.

Най-емблематичният продукт на Biologique Recherche Paris, в който „се кълнат“ и козметици, и звезди е магическият Lotion P50. Лосионът е наричан в цял свят „лице в бутилка”, тъй като сам по себе си прави чудеса с кожата – той не е почистващ, а балансиращ лосион - ексфолира мъртвите клетки, спомага за регенерацията и балансирането на епидермиса, като помага на активните съставки на всеки следващ продукт да навязат в дълбочина. Той хидратира и балансира нивото на рН, като регулира секрецията на себум в кожата. Това е един от най-мощните козметични продукти, който със сигурност ще подобри вида на кожата ви. Всяка една процедура от Biologique Recherche, независимо дали вкъщи или в козметичен салон, включва работа с Р50 – лосионът, който звездните ангели на Victoria's Secret също обичат.

Преди последното шоу на Victoria's Secret, по специална молба на Карли Клос, звездният козметик Джорджия Луис лети до Шанхай, за да подготви кожата на моделите преди ревюто. Ангелите, сред които Карли, Бела Хадид, Алесандра Амброзио и Марта Хънт, получават своята нова, персонализирана терапия, която можем да наречем – „the Angel facial”. „Всички дами, с които работих, ми бяха изключително благодарни - всички те са прекрасни момичета!", споделя Луис за вълнуващото си пътуване. "В хотелския апартамент беше такава шумотевица, в комбинация със страхотна енергия – можех дори да усетя пулса на моделите. Получавах приток на адреналин всеки път, когато някой почукваше на вратата“, споделя Луис.

Процедурата за лице “the Angel facial”, започва с кислородно почистващо мляко от Biologique Recherche (Lait VIP O2), за да озарим и освежим лицето, като следващата стъпка е ексфолиация с Lotion P50 и 30-минутен скулптуриращ масаж за повдигане на контура на лицето и избистряне на тена. Следва нанасяне на маска с колаген и хайвер (Masque au Collagène Caviar), а след това и персонализиран крем, според състоянието на кожата на всяка една от дамите. Тази кислородна терапия за лице от Biologique Recherche е създадена за незабавни резултати", споделя Джорджия Луиз. „Трябваше да направя така, че момичетата да засияят точно, преди да стъпят на модния подиум. Използвах пълната кислородна линия на козметичната марка (VIP 02), за да възстановя кожата от стреса и да осигуря мигновено сияние, чрез специалния кислороден комплекс, разработен от Biologique Recherche.“

Най-великолепният миг беше, когато убедих Карли Клос да постави главата си в кофа, пълна с лед, няколко минути преди да я подготвят за подиума.”

Ако и вие искате да се чувстваме като един от ангелите от Victoria`s Secret и да се насладите на персонална терапия за вашата кожа, можете да разгледате пълния списък със салони за красота и СПА центрове в страната, партньори на козметичния бранд Biologique Recherche Paris.

Ако ли не, винаги можете да поставите глава в кофа, пълна с лед, за мигновен ефект на свежест.

Повече за Biologique Recherche Paris, продуктите и услугите, които се предлагат у нас, може да научите тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР