Три ръце и три крака?! Случва се, дори на Vanity Fair

eva.bg 26 January 2018

Един от най-интересните и чакани броеве на Vanity Fair е Холивудският, който излиза в разгара на сезона на наградите и преди да бъдат връчени Оскарите. Фотосесията по традиция се прави от Ани Лейбовиц и в нея участват едни от най-актуалните и успели актьори и от двата пола.

Сега на корица на 24-то издание на Холивудския броя на Vanity Fair може да открием куп звезди като Опра Уинфри, Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Джесика Частейн, Том Ханкс, Робърт де Ниро, Гал Гадот, Харисън Форд, Клеър Фой и други. На корицата трябваше да е и Джеймс Франко, но той впоследствие е бил дигитално изтрит от кадъра, заради секс скандала, който се вихри около него в момента. Не знаем дали това е причината за двете груби грешки след явната обработка с фотошоп, които наблюдателни фенове веднага забелязаха, но може да става въпрос и за недоглеждане от страна на екипа на списанието.

А именно – оказва се, че Опра Уинфри май има три ръце, за да може да прегърне през кръста Рийз Уидърспун. А самата Уидърспуун пък очевидно има три крака, защото по никакъв начин позата й няма как да оправдае това, което виждаме.

Нищо чудно някъде там да е бил заснет първоначално Джеймс Франко и докато са се опитвали да го изтрият от кадъра и да наместят останалите звезди в адекватни пози, да са се случили въпросните гафове.

Самата фотосесия обаче за пореден път е впечатляваща. Вижте я в галерията ни, където има и бекстейдж кадри от снимките.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР