Мария Илиева роди, момченцето се казва Александър

eva.bg 25 January 2018

Снимка: Тихомир Рачев

Най-щастливото събитие в живота на Мария Илиева вече е факт – певицата стана майка за първи път. Днес на бял свят се появи едно красиво и здраво момченце, на което тя и щастливият баща дадоха името Александър. Поп звездата е родила в Първа САГБАЛ "Света София" в 11:30ч. Бебето тежи 3 килограма и 80 грама и е високо 48 сантиметра.

Мария Илиева бе корица на списание EVA през декември и тогава по повод бременността и първото си дете тя заяви: „Не мога да скрия че съм обичана и много щастлива, предстои ми най-голямото събитие. С Георги се влюбихме, пожелахме да създадем живот и Бог бе милостив – забременях веднага след като го решихме.“

По отношение на бащата на детето тя казва, че не живее в България, развива успешно бизнеса си в Белгия и категорично не желае медийно внимание. „Да, Георги е по-млад от мен и не намирам нищо сензационно в този факт. За мен годините са цифри, които нямат непременна връзка с поведение, душевност, визия. Не робувам на обществени клишета и очаквания, защото имам по-важни занимания“, сподели още Мария Илиева. Цялото интервю може да прочетете  тук.

А ние й пожелаваме да се наслади пълноценно на всички предстоящи незабравими моменти - и на безсънните нощи, и на първите усмивки, и на  неповторимото усещане за пълноценност.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР