Поглед в калейдоскопа

Макиаж за смели момичета

Рени Аврамова 19 January 2018

Versus Versace

Новите правила в грима не са за стеснителни. Сенките са наситени, блестящи и в ексцентрични комбинации, сякаш събрали всички цветове от пъстрата реалност.

Гримьорите от M.A.C знаят как да сътворят перфектния грим и уверено заявяват, че „блясъкът е в основата на красотата“. Сенките и пудрите от колекцията M.A.C Snow Ball преливат с хиляди отражения на златото и даряват лицето с нежно сияние и смразяващ блясък.

Габриел Шанел никога не излизала без червено червило. Но как да открием червения си нюанс и самите ние да се превърнем в модни икони? Със задачата да създаде перфектното червено за всяка жена се заема артдиректорът Лучия Пика, заиграла се с нюансите в колекцията Collection Libre на Chanel. Всяка звезда се нуждае от „ко“ и такива са очите, облечени в тъмни краски с ексклузивната палитра Trait de Caractere, преобразуващи погледа от срамежлив в дълбоко магнетичен.

Звездите от палитрата Striking Nights от колекцията Les Nocturnes на Givenchy предизвикват различни асоциации. Блестящата синя, с розови и тъмносини отражения на звездното небе и около очите, е за момента, в който заявяваш себе си. Медната допълва интензивността на проблясъците, а златната добавя дълбочина на погледа и артдиректорът Никола Дежан я предлага за скули и като финиш на червило.

Предложението на Dior е да добавите пищност и блясък върху очите чрез калейдоскопа от нюанси на скъпоценни камъни. Клепачите резонират в рубинени нюанси, гримирани с лимитираната палитра 5 Couleurs Precious Rocks, а искрящите фасети на кабошон преливат с хиляди отражения и придават разкош на грима.

Трябва да кажете вълшебните думички „Rising Star Palette“ и звездата на Douglas ще отвори всичките си лъчи и ще разкрие тайните си. Експериментирате с нюанси и текстури и избирате сред няколко хармонии сенки от нюд до интензивно опушване, бронзиращи пудри, ружове, хайлайтър, червила, спирали и продукти за вежди.

Прочутата палитра за очи The Essentials на Clarins е с нова визия, украсена с цветя в червено и златно. Красив и практичен аксесоар, който може да се използва отново. Цветовата гама от цели 10 нюанса е вдъхновена от ледниците с искрящ отблясък, но студените тонове са съчетани и с тъмни за дълбочина на погледа.

Усещаме снежинките по кожата, които танцуват в свой ритъм, създавайки зимно настроение. С палитрата Apres-Skin Glow на Becca (ексклузивно в Sephora) ще засилите естествения цвят на лицето, който придобивате след чаша греяно вино край камината.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР