Пенелопе Крус: Донатела беше щастлива, че аз ще я играя

eva.bg 16 January 2018

На Пенелопе Крус й е трябвало много повече от една руса перука, за да влезе в ролята на Донатела Версаче в сериала за убийството на брат й „Американска криминална история 2: Убийството на Джани Версаче“.

„Отговорността е много по-голяма, когато трябва да играеш жив човек. Затова и щом Райън Мърфи ми се обади, за да ми предложи ролята, казах, че първо трябва да се обяда на Донатела и да поговоря с нея. Чак след това бих могла да приема ролята. Донатела ми каза, че ако някой трябва да я играе, то фактът, че съм точно аз, я прави много щастлива, защото според мен тя знае какво чувствам към нея и Джани. Те са едни от най-милите хора. За мен е много важно, когато тя гледа сериите, да види и почувства любовта и уважението, които съм вложила в ролята“, каза в интервю Пенелопе Крус.

И въпреки че Донатела одобрява факта, че именно Пенелопе ще я играе, тя публично заяви, че не подкрепя самия сериал и няма нищо общо с него. В интервю за La Repubblica артистичният директор и вицепрезидент на базираната в Милано модна къща заяви: „Не съм гледала сериите, нито имам намерение да ги гледам, защото ме боли от факта, че след толкова много години продължават да представят Джани по толкова погрешен и нямащ нищо общо с истината начин. Нито аз, нито който и да е от семейството ни сме оторизирали направата на този сериал или пък имаме нещо общо с него.“

Първият епизод от сериала ще бъде излъчен утре.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР