Ще правят филм за Хари и Меган

eva.bg 16 January 2018

Историята на принц Хари и актрисата Меган Маркъл определено е като извадена от приказка и едва ли е особена изненада фактът, че телевизионната мрежа Lifetime подготвя цял филм за тях, който ще бъде излъчен малко преди сватбата им през май месец.

Заглавието на лентата ще е „Harry & Meghan: The Royal Love Story“ и ще проследи хронологично връзката им – от първата им среща чрез общи приятели през 2016 година, до тайното ухажване, връхлетялата ги след това медийна истерия, след като връзката им става публична, годежът през ноември миналата година и сватбата.

Не става въпрос за документална лента, а за игрална. Режисьорът на сериала „Кралски особи“ Менхадж Худа ще влезе в ролята на режисьор и за филма за Меган и Хари. Все още не е ясно кои актьори ще влязат в ролите на двамата влюбени.

Lifetime вече имат опит в тези любовни драматизации по реални кралски истории. Те направиха подобен филм и за Уилям и Кейт, който излъчиха пак малко преди тяхната сватба. Вижте трейлъра и може би ще добиете представа за „Harry & Meghan: The Royal Love Story“.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР