Зима в басейна

Приятни емоции за любителите на контрастните преживявания

eva.bg 24 January 2022

The Aqua Dome, Австрия

Вижте кои са 5-те най-красиви открити планински басейна в Европа:

The 7132 Hotel, Швейцария

Бутиковият хотел е в община Валс, където архитектът Петер Цумтор е създал истинско планинско бижу в минималистичен стил. Стаите са 33 и всички имат достъп до открития термален басейн. От него гледката е прекрасна и душата и тялото изпитват неземен релакс. В ресторанта вечер постоянно има джаз на живо.

The Hubertus Hotel, Италия

Основната забележителност в този хотел е басейнът. Някои го намират за плашещ, защото е проектиран така, че през стъкленото му дъно човек вижда земята на 12 метра под себе си. Предимството на хотела освен открития му екстравагантен басейн е фактът, че се намира в една от най-приятните ски зони в Италия – Доломитите.

The Aqua Dome, Австрия

Известният термален курорт в Австрийските Алпи е Мека за ценителите на първокласното спа преживяване. Термалните води извират от 1865 м дълбочина и пълнят басейни с различни размери.

The Schwarzer Adler Kitzbühel, Австрия

Този хотел ще зарадва хората, които предпочитат и в хотелската обстановка да се чувстват сякаш са си у дома. Басейнът е открит и след сауната може да притичате по снега до него. Това също носи приятни емоции за любителите на контрастните преживявания.

The Hotel Villa Honegg, Швейцария 

Казват, че това е най-малкият бутиков хотел в Швейцария, но и най-интересният. Сградата е от 1925 г., предлага 23 апартамента в стил ар нуво и прекрасен инфинити басейн с гледка към Фирвалдщетското езеро край Люцерн. Водата е с постоянна температура 34 градуса, а плуването се съпровожда от приятна музика.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР