Ще има трети сезон на „Stranger Things”

eva.bg 04 December 2017

Снимка: getty images/guliver

Хитовият сериал „Stranger Things” ще продължи да ни радва от малкия екран. От Netflix официално заявиха, че трети сезон ще има.

Новината едва ли е особено изненадваща, визирайки грандиозния успех на втория сезон, който приключи наскоро. По-любопитното в случая е как възнамеряват да продължат сюжетната линия. Пък и децата в сериала, които са в основата на огромния му успех, вече взеха да минават в друга възрастова категория – на тийнейджърите, а това определено не е в плюс за шоуто.

Продуцентите обаче са открили хитър начин да се справя с този „проблем“. Действието в третия сезон, който все още няма конкретна дата за премиера, ще се развива доста по-късно времево, в сравнение с втория сезон. Не знаем колко, но нищо чудно да ни пренесат 5-10, а защо не и повече години напред във времето.

„Дори сега децата изглеждат толкова пораснали. Нямаме друг избор, трябва да се съобразим с факта, че те не са застинали във времето. Растат“, коментират сценаристите. Е, заедно с тях ще порасне и злото, с което героите ще се борят в предстоящия трети сезон.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР