Добре дошли в Коледата на Марая Кери

eva.bg 15 November 2017

Откакто Марая Кери пусна сингъла си „All I Want For Christmas“ през далечната 1994 година, тя не спира да живее (и богатее) в една непрекъсната Коледа. Неведнъж певицата е коментирала, че нито за миг не си е представяла огромния успех, който ще има песента, както и фактът, че се оказва една безсмъртна класика.

„Тази песен не спира да ме изненадва. За мен тя е много малка част от огромното ми творчество, проекти, каталог с песни и албуми, затова не бих си и помислила колко огромен успех ще пожъне. Много съм благодарна на хората, които продължават да я слушат, чувствам се страхотно, когато ми разказват как тази песен се е превърнала в част от живота им“, заяви в интервю Марая Кери.

И макар да не е очаквала гигантския успех на коледната песен, 46-годишната певица съвсем очаквано успя да изгради цяла империя около нея. Последното допълнение е продуцираният от Марая Кери анимационен пълнометражен филм „All I Want For Christmas“, в който тя озвучава главната героиня. Премиерата на филма бе тази седмица в САЩ.

Освен това, за първи път Кери ще пренесе във Великобритания станалото традиционно коледно турне „All I Want For Christmas“ – това ще се случи следващия месец, така че ако имате желание, може да си закупите билети и да си подарите малко коледно настроение. На място ще се продават и играчки, сувенири, лакомства.

По всичко личи, че е време отново да започнем да си тананикаме припева на тази така любима песничка, която за пореден път ще е част от коледния саундтрак по света.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР