Английските Кардашиян

eva.bg 11 November 2017

Сестрите Манърс - 22-годишната лейди Вайълет, 20-годишната лейди Алис и 18-годишната лейди Елиза - не са героини от някой роман на Джейн Остин, а истински „английски рози“, т.е. млади дами от висшето общество. Те са дъщери на херцога на Рутланд, посещават училището на кралица Маргарет, годишната такса за което е 29 хиляди английски паунда, но във вечерите и нощите преди и след училището се отдават на бесни купони, а животът им е подробно отразен в профилите им в социалните мрежи.

Сестрите Манърс са просто неудържими – те танцуват върху масите в заведенията, когато са на парти или се крият под изящните дивани и стряскат посетителите в тяхното семейно имение Бийвър (което от 500 години принадлежи на херцозите на Рутланд) или вдигат толкова шумни нощни купони, че съседите задължително викат по няколко пъти полицията, за да ги обуздае. Родителите им не могат да се справят с тях, тъй като изненадващо се разделят през 2012 г. след 20 години брак, макар че продължават да живеят в семейния замък Бийвър, само че в различни крила като майката на момичетата, херцогинята, споделя своето крило със своя партньор – иконома на имението. Колко английско!

Семейството е известно с разточителния си и екстравагантен начин на живот. Рождените дни на „лондонските Кардашиян“, както наричат трите сестри Манърс, винаги са празнувани възможно най-пищно – с наемане на циркови трупи, костюми за гостите, екзотични животни, танцьори и... холивудски знаменитости. „Добрият“ пример в семейството дава херцогът, т.е. бащата на момичетата, който още преди няколко години „инсталира“ вътре в замъка истински нощен клуб. Сега той е наел специален пи ар екип, който да спасява репутацията на трите му дъщери, но май вече е твърде късно.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР