Миглена Ангелова: Аз не съм бучка масло върху ничия филия

eva.bg 06 November 2017

Снимка: Красена Ангелова

Аз не съм бучка масло върху ничия филия, казва Миглена Ангелова в издадената си наскоро книга. Госпожа Голямата уста Ангелова е нещо като римейк на Чавдар войвода – кой не знае за нея, за мъжете й, за четирите й брака, за четирите й деца, кой не е гледал участието й в миналогодишния VIP Брадър, когато подлуди съквартирантите си и накрая спечели зрителския вот. Тази година тя се завърна на екрана като коментатор – пак във формата VIP Брадър. В книгата си „Искрено и лично за Големия VIP Брат“ анализира живота в Къщата, правейки паралели с живота навън. Доста интересно четиво!

Миглена Ангелова отдавна не маже филията на общественото мнение, на слабите хора, на глезльовците и глезлите, има собствено виждане за ролята на майката, но дали все пак няма човек, пред когото се разтопява като бучка масло? Ще разберете в новия брой на EVA.

За разлика от мнозина, които стигат до очевидностите, Миглена Ангелова търси причините, които стоят зад човешките действия, включително нейните собствени, и понеже е умна жена, ни беше интересно да я чуем.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР