Eдна хубава жена на 54

eva.bg 29 October 2021

Снимка: getty images/guliver

Джулия Робъртс навърши 54 години, но за нея възрастта никога няма да е от значение, защото тя винаги ще си бъде хубава жена. 

„Оптимизмът и чувството за хумор са две от ключовите съставки, за да изглеждаш добре. А щом откриеш щастието и успееш да го култивираш, вече няма как да не си хубава“, казва тя и може би е права. Актрисата се радва на прекрасни отношения със съпруга си Дани Модър, от когото има три деца. И явно засега това й стига, за да е хубава жена. А ако се чудите каква е тайната на успешния им брак, то според нея това са „целувките“.

„Колкото повече остаряваш, толкова повече осъзнаваш колко крехък и чуплив е животът. Каква по-добра причина от това да ставате всяка сутрин с усмивка от леглото“, казва тя.

Освен че е една безспорно красива и щастлива жена, Джулия Робъртс се радва и на една от най-впечатляващите кариери в Холивуд. В началото обаче определено не е било лесно да се работи с нея, заради голямото й его, претенции, звездомания.

„Поставях себе си винаги на първо място, аз бях приоритет. Бях егоистична малка пикла, която обикаля наоколо и се снима във филми. Всичко се промени, когато открих своя човек, когато срещнах Дани. Сега като си мисля какво прави живота ми такъв, какъвто е, какво го осмисля, какво блести извън самата мен, то това е той. Всичко започна след като го открих“, казва тя.

Както виждате, в основата на всичко винаги е любовта. И доказателство за това е тази неостаряваща хубава жена, която днес има рожден ден.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР