Боно се страхувал за живота си

eva.bg 26 October 2017

Снимка: getty images/guliver

Здравословен проблем е изправил Боно пред осъзнаването, че се смъртен и че краят е неизбежен. 57-годишният музикант признава, че дълго време се е страхувал, при това сериозно, за живота си. А това пък неминуемо се е отразило на последния албум на групата „Songs of Experience“, който трябва да излезе на първи декември.

Студийната продукция трябвало да е готова още миналата година, но именно притесненията и страховете на Боно били причина да я отложат.

„Не искам да навлизам в детайли, защото ще звуча като в мелодраматичен риалити формат. Факт е, че много хора се изправят пред подобни моменти в живота си. Аз също си имах своите. Сега обаче съм добре, в страхотна форма съм. Пея като малко момиченце“, сподели Боно.

Колегата му Едж допълни: „Всъщност ситуацията беше достатъчно сериозна, за да има той всички основания да се страхува за живота си, при това много. Но това пък бе такова вдъхновение за него като текстописец, отведе го до неподозирани места...“

Ще трябва да почакаме до първи декември, за да видим как всъщност се е отразило това неприятно екзистенциално преживяване върху творчеството им.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР