Кой е гладиаторският спорт за жени според Кейт Бланшет

eva.bg 25 October 2017

Снимка: getty images/guliver

Кейт Бланшет много рядко попада в класациите на най-зле облечените звезди, особено пък когато става въпрос за изяви по червения килим. Тя е изключително опитна в това отношение и има какво да ви каже по въпроса.

„Червеният килим е като гладиаторски спорт за жени. Аз лично не бих имала нищо против да съм без грим, например, стига обаче и фотографите да не са въоръжени с онези обективи, които хващат и най-дребния недостатък, превръщайки го в огромен и непростим гаф. Веднъж на едни награди „Златен глобус“ ме караха да си напъхам ръката в една специално инсталирана кутия с мини камера, която снима маникюра, бижутата и т.н. И аз буквално избухнах. Да не съм луда да го правя, шегуват ли се с мен! Та аз съм там, на този червен килим, защото съм номинирана заради работата ми, а не заради маникюра ми“, каза актрисата.

Кейт Бланшет сподели още, че не обича цялата светска суматоха около това кой какво е облякъл за червения килим, дали изглежда добре или пък не според мнението на хора, които нямат нищо общо със звездите. „Представяте ли си някой да каже на политика Стив Банън, например, че изглежда като абсолютен боклук и заслужава да бъде изхвърлен....?! А какви неща се говорят по адрес на жените и техните тоалети на червения килим...“, каза още тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР