Джейн Фонда за секса и негативното му влияние върху живота й

eva.bg 24 October 2017

Снимка: getty images/guliver

Джейн Фонда е убедена, че е една от многото жени по света, чийто живот е бил силно засегнат от сексуалността, но не в добрия смисъл и не по положителен начин. 79-годишната актриса има предвид не само сексуалното насилие и злоупотребите от страна на представителите на силния пол, което е основна тема и проблем в Холивуд покрай скандала с продуцента Харви Уайнстийн.

„Независимо дали става въпрос за желание да се харесаш сексуално на някого, за предателство или несигурност по отношение на секса – това са универсални проблеми за всяка една жена и не мисля, че аз съм единствената, която се е сблъсквала с тях. Сексът е оказал огромно влияние върху живота ми, но не винаги по добрия начин“, заяви в интервю Джейн Фонда.

Говорейки за сексуални партньори и половинки, преди време тя заяви, че от всичките й бивши съпрузи, най-любим й е Тед Търнър. Двамата сключиха брак през 1991-ва и се разведоха десет години по-късно. „Той имаше 23 огромни имения, частен самолет и какво ли не. Знаех, че ако остана с него, ще умра омъжена и богата. Но не се чувствах цяла. И за първи път не се страхувах да остана без мъж до себе си. Реших да посрещна сама това, което животът бе подготвил за мен“, така Джейн Фонда коментира причината за раздялата им. И въпреки че след него не е сключвала брак, тя не се е отказала нито от секса, нито от мъжете. Последният й приятел бе 75-годишният музикалния продуцент Ричард Пери, с когото се разделиха наскоро и за когото тя заяви: "Благодарение на него разбрах какво е страхотен секс."

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР