Над 400 вида уиски на ежегодния фестивал в София

10 October 2017

За шеста поредна година ще се проведе Уиски Фест София, събирайки на едно място вносители, ценители и колекционери, които ще се насладят на питиета, предлагани на повече от 30 щанда. Над 400 вида уиски ще може да бъдат дегустирани в рамките на фестивала, който ще стартира на 27 октомври в Sofia Event Center и ще продължи три дни.

Ще има напитки, непознати на българския потребител, както и брандове, прочути от векове. Сред дебютите на фестивала е уникално уиски, името на което на санскрит означава „амброзия“. Лекторите и домакините – местни и международни уиски експерти, ще споделят тайни и развенчават митове и експерти от световна класа ще водят специалните майсторски класове.

Билетите за уиски феста вече са в продажба - могат да се купят през www.ticketlogic.bg, както и на място в Sofia Event Center по време на събитието. Цената на стандартния билет е 25 лв., а на премиум билет - 35 лв., като това включва вход за трите дни, каталог с представените дестилерии, уникална чаша. Всеки от посетителите ще получи подарък – чаша Glencarin, която се използва от професионалните дегустатори на уиски.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР